onsdag 4 december 2013

Glad December :))

Oj, den här hösten har verkligen swischat förbi i en rasande fart! Jag har haft en hel del att göra de senaste veckorna (månaderna) så det är väl därför det känns som tiden flyger också. Praktiken är nu avslutad för i höst vilket känns jätteskönt! Hann med tre veckor på neuroanestesin och en vecka vardera på neurointensiven och neurooperation. Har haft det riktigt bra, men ska nu bli skönt att ha några veckor skola innan jullov :)
I måndags skrev vi en sex timmars tenta där vi på pappret skulle söva patienter med cirkulations-, respirations- samt njurproblematik. Det var en kämpig tenta men var även rolig att skriva då man insåg att man ju kan lite iaf :) (jämfört med innan då man tänkte att man kan inget)
Igår var det seminarium på studieuppgiften vi skrivit under praktiken samt dags för ett nytt basgruppscase. Så  det finns att göra! 
Ska stanna här i helgen och läsa, städa och bara vara :) Skönt! Har varit hem tre helger på raken nu då jag har haft ärenden varje helg. Nu senaste helg firades Lilla Jul med julmarknad och familjemys, jag var även tvungen att avsätta mycket tid för läsande men hann få lite julmyskänslor också <3 
Nu är det dags för senfrukost och tagga om för tenta på fredag i forskningsmetodik! 

På vägen hem i fredags bjöd Eckerö Linjen på glögg i terminalen :)

Mys på Lilla Julsmarknad

Lilla Julsmiddag med familjen
Godaste glassen <3
Shoppat julstjärna
Jag hoppas ni också har kommit in i julmysmode <3 :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar